MOTIVARE .eSRL.RO
Plai romanesc, aur verde

Creste profitul!

Dupa cum bine se stie marja de profit a unei societati creste proportional cu productivitatea angajatilor. Marirea productivitatii noastre este o notiune ce tine de partea psihica a fiecaruia dintre noi. De multe ori ne punem intrebari de genul : de ce as munci mai mult?, de ce as munci mai eficient? Raspunsul este unul simplu: deoarece impartasim si traim valorile acestei firme.
Atasamentul angajatilor poate fi castigat prin atitutinea celorlalti, prin modul in care firma se raporteaza la el si mai ales prin ceea ce intreprinde firma pentru a-i satisface nevoile. Asa cum un copil este atras de o bomboana, la fel un angajat este atras de un pachet motivational oferit de catre angajator.
Firma ta poate reusi prin foarta echipei! Motiveaza echipa ta cu un pachet motivational!

Alte articole

Vacante in tara! :: 16.06.08

Iti mai aduci aminte cand descult alergai prin tarana in vacantele petrecute la bunici? Mai tii minte cantecul cocosului... :: continuare ::

Carduri de reduceri! :: 17.11.06

Ofera angajatului tau sansa de a fi zilnic fericit! Ai acum la dispozitie cardurile de reduceri Toujours-Cadeaux, p... :: continuare ::

partenerii de afaceri merita respect! :: 17.11.06

Cu cardul business to business de la Toujours-Cadeaux, partenerii tai beneficiaza de reduceri substantiale in peste ... :: continuare ::
16.06.08 ::Iti mai aduci aminte cand descult alergai prin tar detalii>>

11.01.07 :: Dupa cum bine se stie marja de profit a unei detalii>>

17.11.06 :: Cu cardul business to business de la Toujours- detalii>>

17.11.06 :: Ofera angajatului tau sansa de a fi zilnic fer detalii>>

Copyright 2017 MOTIVARE.eSRL.ro. Toate drepturile rezervate.

Google